360-KUVAT

MYÖS: PALLOPANORAAMAT TAI VIRTUAALIKUVAT

360-kuva on luonteeltaan tilakuva. Se paljastaa kulloisenkin tilan jokaisen nurkan ja antaa katsojan päättää minne katsoa – se voi silti olla myös taiteellinen ”tuokiokuva” kuten perinteisetkin kuvat. Ehkä vaikuttavinta 360-kuvassa on mahdollisuus mennä sen sisälle – uppoutua siihen virtuaalilasien avulla. Alla on muutama esimerkki erilailla muotoilluista 360-kuvista. Kaikki nämä kuvat ovat liitettävissä helposti mille tahansa nettisivulle, siirrettävissä ulkoiselle muistille tai katsottavissa virtuaalilaseilla.

kaksoisklikkaamalla saat kuvat koko näytölle

Klikkaamalla pikkuruutua kuvassa saat kuvat koko näytölle

PAIKALLAAN PYSYVÄ 360

Tämä kuva näyttää ensikatsomalta tavalliselta valokuvalta. Se on kuitenkin liikuteltavissa vapaasti joka suuntaan 360 astetta. Tähän kuvaan on myös liitetty pieni videonkaltainen elementti – jos katsot kohti aurinkoa niin huomaat että se häikäisee.

Ysitien lemmikki

Kuvassa mainio retkikohde Ysitien Lemmikki Leppälahdessa

LIIKKUVA 360-KUVA

Tämä kuva vaikuttaa videolta, mutta se on vain yksi 360-kuva, joka pyörii automaattisesti, kunnes katsoja ottaa kameran ohjat. 

Kuvan upea juhlatila on Taulun Kartanon Wäentalon sali Toivakassa

360-KUVA MERKINNÖILLÄ

Tähän kuvaan on liitetty lisätietoja, ”tägejä”. Ne voivat olla melkeinpä mitä vain: tekstiä, kuvia, linkkejä, jopa kuvaan integroituja videoita. 

Tämä hieno kohde on Varjolan Tila Kuusaankosken rannalla Laukaassa

ValveUni Oy

045 – 846 1223

info@valveuni.fi