360-KUVA-albumit

ERILAISIA ALBUMEITA ERILAISIIN TARPEISIIN

360-kuvasarjoista on luotavissa monenlaisia koosteita, jotka voidaan räätälöidä täsmällisesti kulloisenkin tarpeen mukaan. Erilaisia elementtejä kuvissa ja käyttöliittymiä muokkaamalla saadaan näyttäviä välineitä yritysten markkinointiin – ja kuvien jakaminen asiakkaille on helpompaa kuin koskaan; albumi voidaan vaikkapa polttaa Dvd-levyille tai siirtää usb-tikuille sen lisäksi että yrityksen omilla sivuilla esitys toimii varmasti ja nopeasti ilman ulkopuolisia (usein kk-maksullisia) palveluja. Alla muutama esimerkki muotoiluista.

kaksoisklikkaamalla saat esitykset koko näytölle

Klikkaamalla pikkuruutua kuvassa saat kuvat koko näytölle

PERUS-ALBUMI

Tämä albumi sisältää vain kuvat sekä alareunan pikkukuvat, joita klikkaamalla voi vaihtaa kuvasta toiseen. Kuvat voivat olla joko pysähdyksissä tai pyöriä automaattisesti halutulla nopeudella.

Revontuli Resort

Kuvassa upea Revontuli Resort Hankasalmella

MUOTOILTU ALBUMI

Tähän albumiin voidaan suunnitella toivottu ulkoasu  kuvaesityksen päälle liitetyn tiedoston (skin) avulla – se pysyy paikallaan kuvasta toiseen liikuttaessa.

Hakamaan lammastila

Esittelyssä herkullista ruokaa tarjoava Hakamaan lammastila Petäjävedellä.

KAIKILLA MAUSTEILLA

Albumiin on mahdollista liittää monenlaisia lisä-arvoa tuovia elementtejä, kuten karttoja, pohjapiirroksia, linkkejä, kuvia, videoita – mitä vain tarvitaan. Alla on esimerkkejä Petäjäveden vanhan puukirkon virtuaalikierroksessa.

Katso lisää virtuaalikierroksista

Unesco Petajavesi

ValveUni Oy

045 – 846 1223

info@valveuni.fi